Toneelgroep TROS brengt “Liefde maar op afstand”

Voorstellingen
Vr 12, za 13, vr 19, za 20/11 om 20u
Zo 14, zo 21/11 (onder voorbehoud) om 15u00
VVK: 14 euro (voorverkoop start op 13/09) – Kassa: 16 euro

Op 12, 13, 14, 19, 20 en 21 (deze laatste onder voorbehoud) november 2021 staat Toneelgroep TROS op de planken met 2 korte theaterstukken en een muzikaal optreden. Deze kleinere stukken werden voorbereid tijdens de afgelopen Corona-tijden waardoor alles veilig gerepeteerd en gespeeld kon worden. De eerder geplande musical “Let me entertain you” wordt verplaatst naar 2022.

Het eerste theaterstuk, genaamd “Kinderspel”, gaat over twee geliefden die mekaar hun leven lang uitdagen door een “onschuldig” spel.

Het tweede theaterstuk “Rotkop”, geschreven door Mira Delbaen, gaat over 3 rotkopjes met een missie, een onbekende missie vol moordplannen en wat liefde voor een wolf.. Huilt, bijt, eet.. doet pijn..; help ze uit de nood want de jager is al lang dood.

Tot slot mag een optreden van onze eigen Tros Tunes niet ontbreken. Het 8-koppige showkoor brengt hedendaagse liedjes met een frisse “TROS-toets”!

Regie: Pieter Klinck
Zangcoach: Nele Kintaert