Balletjesfestijn Tros Tunes – 2/12/2023

Op zaterdag 2 december 2023 bent u van harte welkom vanaf 18u in De Rank (Hoeilaartsesteenweg 56, 3090 Overijse (Maleizen)) op het Balletjesfestijn van Tros Tunes! Zij brengen u die dag een variatie aan balletjesgerechten: balletjes op grootmoederswijze, balletjes met krieken en balletjes in tomatensaus. Ook vegetarische balletjes zijn verkrijgbaar!

Wilt u graag proeven van deze lekkere balletjes maar heeft u geen tijd om gezellig te tafelen? Geen probleem! Wij voorzien ook Take-Away!

Inschrijven kan via het volgende formulier. Door dit formulier helpt u ons om de juiste hoeveelheden in te schatten en bent u zeker van een portie overheerlijke balletjes. Er worden echter geen plaatsen aan tafel voor u gereserveerd. Alvast bedankt voor uw steun aan Tros Tunes! 

Tot dan!

PS: u kan bij vragen steeds Tros Tunes contacteren via het e-mailadres trostunes@toneelgroep-tros.be