TROS speelt de deurenkomedie “Stilte AUB” in november!

Tros presenteert: “Stilte a.u.b.!” in november 2023.

Een deurenkomedie waarin het publiek de unieke kans krijgt om eens te kijken hoe het er in het theater écht aan toegaat, met alles erop en eraan. Zoals zo vaak in het theater is het grootste probleem het ontbreken van tijd om af te werken. De regisseur over zijn toeren, acteurs met hun gedachten ergens anders en de grote première die een ramp dreigt te worden. Je krijgt de vuile was van de acteurs van heel kortbij te zien en je mag de intriges backstage ongegeneerd volgen.

Toneelgroep Tros zet de nieuwe generatie acteurs in, begeleid door een paar “anciens” in het vak.

Wanneer?

Hoe kan ik tickets verkrijgen?

Voorverkoop: 15 euro – Kassa: 17 euro

Tickets bestellen kan op de volgende manieren:

  • Via de website van CC Den Blank (klik op een datum hierboven om rechtstreeks naar de juiste pagina te gaan)
    • De voorverkoop via CC Den Blank is afgesloten. Kaarten in voorverkoop kunnen nog via ons e-mailadres kaartenverkoop@toneelgroep-tros.be besteld worden (tot 2 uur voor de voorstelling). Uiteraard kan u ook nog aan de kassa kaarten verkrijgen.
  • Telefonisch bij CC Den Blank op het nummer 02 687 59 59
  • Telefonisch bij Jeanine Streulens op het nummer 02 657 13 48