Balletjesfestijn Tros Tunes – 2021 – Uitgesteld

* Uitgesteld *

Helaas zal het balletjesfestijn van Tros Tunes niet doorgaan op 11 december wegens covid-19. Maar… Uitstel is geen afstel! Eens alles weer op een veilige manier kan verlopen, zullen ze iedereen achterover blazen met hun heerlijke balletjes. Houd de website in de gaten voor meer nieuws!

Op zaterdag 11 december 2021 bent u van harte welkom in zaal Ter IJse (Stationsstraat 8, 3090 Overijse) op het Balletjesfestijn van Tros Tunes! Zij brengen u die dag een variatie aan balletjesgerechten: balletjes op grootmoederswijze, balletjes met krieken en balletjes in tomatensaus.

Vanwege de huidige covidmaatregelen is inschrijven verplicht en werken we met twee shiften. U kan om 18u en om 20u komen eten. Ook is Take Away mogelijk (afhalen tussen 17u30 en 21u30).

Inschrijven kan via het volgende formulier. Alvast bedankt voor uw steun aan Tros Tunes! 

Tot dan!

PS: u kan bij vragen steeds Tros Tunes contacteren via het e-mailadres trostunes@toneelgroep-tros.be