Pop up bar Toneelgroep TROS en Tempo Overijse tijdens druivenfeesten

Vrijdag 18 augustus is het eindelijk zover en geeft Overijse de aftrap van de Druivenfeesten 2017. ‘Klapte gai geire plat vloms?’ Dan kan je zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus naar jaarlijkse gewoonte zeker terecht in de pop up bar van Toneelgroep TROS en TEMPO Overijse voor drank, spijs en leute. Een fris getapt pintje of ‘ne coca’. Een portie mixed bij een lekkere sangria of gin tonic. ‘Ballekes in tomattesaas’, of een boterham met ‘plattekeis en radashkes’… Het kan allemaal bij “TEMPO TROS”!

Er zal uiteraard ook dit jaar muziek gespeeld of gedraaid worden in de pop up bar. Zaterdag vanaf 13u30 bijt Steam Factory de spits af. Steam Factory is een 5-koppige coverband uit Vlaams-Brabant die feestmuziek brengt van sixties tot hedendaags. Met hun krachtige songs, stomende medleys hebben ze een hitmachine in handen!

Zondagnamiddag zorgt Radio Ozon voor de nodige animatie. Radio Ozon is een beetje zoals Radio 2 of een andere radiozender die op locatie uitzendt, met dat verschil dat er bij de drie heren van Radio Ozon een echte hoek af is. Vermoedelijk zullen er de dag nadien een aantal mensen met hele kleine oogjes uit bed tuimelen, Radio Ozon inbegrepen!

‘Passeir ne ki en ge zult zeen, ambiance verzeikerd.’

Wat? Pop up bar van Toneelgroep TROS en TEMPO Overijse met drank en animatie

Wanneer?
– Zaterdag 19 augustus 2017, 09u00 – 01u00
– Zondag 20 augustus 2017, 09u00 – 02u00

Waar? Stationsstraat, parking tegenover “Deluca”