Toneelgroep TROS speelt ‘De muizenval’ van Agatha Christie

Op vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december brengt Toneelgroep TROS het toneelstuk ‘De muizenval’ van Agatha Christie.

Klik op de affiche voor groter formaat.

Een jong stel is van plan kamers in hun huis te verhuren. Hoewel ze maar weinig ervaring hebben en nauwelijks de middelen om de eerste gasten een redelijk maal voor te zetten, beginnen ze vol enthousiasme. De reacties op hun advertentie zijn zo enthousiast dat de kamers meteen verhuurd zijn en in een formidabele sneeuwstorm komen de eerste gasten aan.

Bijna gelijktijdig wordt in een nieuwsuitzending melding gemaakt van een moord op een vrouw die vroeger in de buurt heeft gewoond. Een telefoontje van het politiebureau kondigt aan dat men iemand zal sturen. Dan wordt een van de gasten vermoord. Natuurlijk begint iedereen iedereen te verdenken.

Tickets kunnen nu reeds in voorverkoop gekocht worden via onze online rubriek ‘Kaartenverkoop‘.