UITGESTELD: Toneelgroep TROS brengt “Liefde, maar op afstand”

(Update: 23/10) Door de verstrengde maatregelen in de cultuursector en de gezondheid van ons publiek ziet Toneelgroep TROS zich genoodzaakt om de voorstelling “Liefde, maar op afstand” uit te stellen. Bedankt aan iedereen die de intentie had om ook in deze moeilijke tijden onze voorstelling bij te wonen. Blijf gezond en we houden jullie op de hoogte van verdere TROS-initiatieven!

UITGESTELD – Voorstellingen
Vr 13, za 14, vr 20, za 21/11 om 20u
Zo 15, zo 22/11 (onder voorbehoud) om 15u00
VVK: 14 euro – Kassa: 16 euro

Op 13, 14, 15, 20, 21 en 22 (onder voorbehoud) november 2020 staat Toneelgroep TROS op de planken met 2 korte theaterstukken en een muzikaal optreden. Door deze aanpak kan er veilig gespeeld worden tijdens Corona-tijden. De eerder geplande musical wordt verplaatst naar 2021.

Het eerste theaterstuk, genaamd “Kinderspel”, gaat over twee geliefden die mekaar hun leven lang uitdagen door een “onschuldig” spel.

Het tweede theaterstuk “Rotkop”, geschreven door Mira Delbaen, gaat over 3 rotkopjes met een missie, een onbekende missie vol moordplannen en wat liefde voor een wolf.. Huilt, bijt, eet.. doet pijn..; help ze uit de nood want de jager is al lang dood.

Tot slot mag een optreden van onze eigen Tros Tunes niet ontbreken. Het 8-koppige showkoor brengt hedendaagse liedjes met een frisse “TROS-toets”!

Regie: Pieter Klinck
Zangcoach: Nele Kintaert