Uitstel voorstelling “Liefde, maar op afstand”

Beste bezoekers
 
Het aantal coronavirusbesmettingen neemt toe en iedereen kent nu wel iemand die door het virus werd geteisterd. Bovendien worden de maatregelen van de overheid strenger. We hebben uiteraard begrip hiervoor. Uitzonderlijke tijden vergen uitzonderlijke en vaak pijnlijke maatregelen.
 
Omdat de gezondheid van ons publiek en die van onze spelers en mensen achter de schermen onze hoogste prioriteit is, hebben we besloten om de opvoeringen uit te stellen.
 
Met pijn in het hart, want we hebben onszelf heruitgevonden om de opvoeringen coronaproof te brengen. De scènes werden aangepast, de acteurs speelden op afstand, wat ook grappige momenten met zich mee bracht. We kunnen jullie spijtig genoeg niet laten zien hoe vindingrijk we waren.
 
Onze gedachten zijn nu bij de mensen die moeilijkere beslissingen moeten nemen.
 
Aan alle sponsors die ons nog gesteund hebben, we stellen gewoon uit, we komen terug en dan spelen we de pannen van de daken!
 
Voor diegenen die al tickets gekocht hebben, deze worden terugbetaald door Cultuurcentrum Den Blank. (Alvast heel erg bedankt om ook in deze tijden onvoorwaardelijk op de TROS-voorstellingen aanwezig te willen zijn!)
 
Draag zorg voor uzelf en de anderen.
 
Vanwege de hele Tros familie ❤️